Επισκευή βλάβης από νερό Laptop

Δευτέρα, 18 Αύγουστος 2014 03:00
Rate this item
(0 votes)

Αν σας χύθηκε νερό, καφές, τσάι ή κάποιο άλλο υγρό στο laptop σας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να το επισκευάσουμε. Αφαιρέστε την μπαταρία αμέσως και φέρτε στο κατάστημα μας το βρεγμένο σας laptop. Αν απλά το στεγνώσετε και το συνδέσετε στο ρεύμα, το πιθανότερο είναι να προκαλέσετε μόνιμη βλάβη στην μητρική πλακέτα του laptop σας.

Κάποια στιγμή θα συμβεί και σε εσάς, δεν υπάρχει πιο ευχάριστη αίσθηση από το να μπορείτε να έχετε πάντα μαζί σας τον αγαπημένο σας φορητό υπολογιστή. Και εκεί που απολαμβάνετε τον καφέ σας διαβάζοντας άρθρα ή βλέποντας το βίντεο του αγαπημένου σας τραγουδιού μία λάθος κίνηση είναι αρκετή να γίνει η ζημιά. Αν είστε όμως προετοιμασμένοι κατάλληλα η κατάληξη δεν θα είναι τόσο καταστροφική όσο πιστεύετε.

Άμεσες ενέργειες για διάσωση βρεγμένου laptop:

  • Απενεργοποιήστε αμέσως το laptop, και βγάλτε το από την πρίζα εάν το είχατε συνδεδεμένο.  Αφαιρέστε άμεσα την μπαταρία του. Τα υγρά δεν είναι ο άμεσος εχθρός μας αλλά τα υγρά μαζί με το ηλεκτρικό ρεύμα είναι καταστροφικά.
  • Στεγνώστε άμεσα την υγρασία που υπάρχει στο εξωτερικό της συσκευής και γυρίστε το laptop ανάποδα για να φύγουν τα συσσωρευμένα υγρά χωρίς να εισχωρήσουν στο βαθύ εσωτερικό του.
  • Αφαιρέστε άμεσα όλες τις συσκευές που είναι συνδεδεμένες με το laptop σας.
  • Σκουπίστε όλα τα υπολείμματα που μπορεί να έχουν μείνει  στο laptop σας.
  • Στείλτε μας άμεσα το laptop σας για να το αναλάβουν οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας

Όσο πιο γρήγορα παραλάβουμε το laptop σας τόσες πιο πολλές είναι οι πιθανότητες να πετύχουμε την πλήρη επισκευή του.

Επισκευή, αντιμετώπιση βλάβης βρεγμένου laptop:

Μόλις παραλάβουμε το βρεγμένο laptop σας θα το ανοίξουμε άμεσα για να έχουμε πρόσβαση στο εσωτερικό του. Θα αφαιρέσουμε όλα τα υγρά που έχουν παραμείνει στην συσκευή σας. Θα καθαριστούν όλα τα υπολείμματα που μπορεί να έχουν αφήσει τα υγρά που μπορεί να έχουν στεγνώσει. Αφού θα έχουμε πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία της συσκευής θα σιγουρευτούμε ότι αυτά δεν έχουν πάθει βλάβη. Όλες οι επαφές και τα στοιχεία της συσκευής που έχουν υπολείμματα θα ξεβγαλθούν και θα καθαριστούν με τα κατάλληλα υλικά ανάλογα με το είδος του υγρού που χύθηκε σε αυτήν. Ακόμη έχουμε εξειδικευμένα εργαλεία για να αποτρέψουμε την διάβρωση της συσκευής και για να πετύχουμε την πλήρη επισκευή του βρεγμένου σας laptop. Αφού βεβαιωθούμε ότι έχουμε αφαιρέσει όλη την υγρασία από το laptop θα προχωρήσουμε στο κλείσιμο της συσκευής και θα πραγματοποιήσουμε έλεγχο για να επιβεβαιώσουμε ότι η διάσωση του βρεγμένου laptop έχει επιφέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Οι φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές έχουν όλα τα στοιχεία τους πολύ κοντά το ένα στο άλλο και είναι αρκετά δύσκολο ή και αδύνατο να έχεις πρόσβαση σε κάποια μέρη του laptop χωρίς να αφαιρέσεις τα στοιχεία που μπορεί να σε εμποδίζουν. Αντίθετα με τους σταθερούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές που διαθέτουν άπλετο χώρο για να εργαστεί κάποιος άνετα, η επισκευή των laptop χρειάζεται πολύ μεγαλύτερη προσοχή και εμπειρία.

Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το laptop σας εμπιστευτείτε τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας. Δεν έχει σημασία για μας το αν ο πελάτης έχει εξειδικευμένες ή όχι γνώσεις επί των φορητών ηλεκτρονικών υπολογιστών. Οι έμπειροι τεχνικοί μας θα βρίσκονται σε συνεχή επικοινωνία μαζί σας για να γνωρίζετε σε κάθε βήμα της επιδιόρθωσης ποιες είναι ακριβώς οι εργασίες μας και που αποσκοπούν. Ακόμη και από την αρχή μόλις γίνει η διάγνωση της βλάβης, θα σας ενημερώσουμε για τα πιθανά αίτια της, τις επιπτώσεις και τις επιλογές που έχουμε για να πετύχουμε την επιδιόρθωση του laptop.

Αρκεί να έρθετε στο εργαστήριο μας και θα σας ενημερώσουμε για όλες τις λεπτομέρειες της συσκευής σας. Θα πραγματοποιήσουμε έλεγχο της συσκευής και θα συζητήσουμε με εσάς για να έχετε μια ξεκάθαρη εικόνα για την κατάσταση και την συμπεριφορά του laptop.

Η φύση των επιδιορθώσεων που πραγματοποιούμε μπορεί να είναι σχετική με το υλικό του laptop όπως: Μνήμη, Τροφοδοτικό, Οθόνη laptop. Επίσης μπορεί να σχετίζεται και  με το λογισμικό του laptop σας. Ανάλογα με την βλάβη που θα διαγνώσουμε θα σας προτείνουμε την επισκευή, αντικατάσταση ή αναβάθμιση των στοιχείων του laptop σας.

Last modified on Τετάρτη, 27 Αύγουστος 2014 14:41

Leave a comment