Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας laptop

Δευτέρα, 18 Αύγουστος 2014 03:00
Rate this item
(0 votes)

Ένα από τα πιο σύνηθη προβλήματα που αντιμετωπίζουμε στα laptop είναι το σπασμένο ή χαλαρωμένο βύσμα φόρτισης. Τα περισσότερα καταστήματα επισκευών laptop, θα προσπαθήσουν να σας πουλήσουν μια καινούρια μητρική πλακέτα ή ακόμα και ένα καινούριο laptop αν έχετε σπασμένο βύσμα τροφοδοσίας. Αν έχει σπάσει το βύσμα τροφοδοσίας δεν σημαίνει ότι το laptop σας χρίζει αντικατάστασης. Σας προσφέρουμε μία οικονομική επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας που θα κάνει το laptop σας να λειτουργεί πάλι σαν καινούριο.

Χαρακτηριστικά συμπτώματα βύσματος τροφοδοσίας που μπορούμε να επιλύσουμε:

 • Πρέπει να λυγίσετε ή να μετακινήσετε το καλώδιο τροφοδοσίας για να φορτίσει το laptop σας
 • Το laptop σας δεν φορτίζει καθόλου
 • Φορτίζει περιοδικά
 • Δεν λειτουργεί το laptop με ή χωρίς την μπαταρία
 • Αναβοσβήνει το φωτάκι φόρτισης όταν κουνάτε το καλώδιο τροφοδοσίας
 • Η οθόνη από φωτεινή αλλάζει σε αχνή όταν μετακινείται το τροφοδοτικό

Διαθέτουμε σε απόθεμα βύσματα τροφοδοσίας των πιο γνωστών εταιρειών laptop, αλλά μπορεί να χρειαστεί μέχρι και μία εβδομάδα για να παραλάβουμε το καινούριο βύσμα φόρτισης του laptop σας. Καλέστε μας για να σας ενημερώσουμε για την διαθεσιμότητα του βύσματος τροφοδοσίας του laptop σας.

Είναι γεγονός ότι τα laptop ταλαιπωρούνται από τη σκληρή χρήση και τις μετακινήσεις που υφίστανται. Έτσι είναι δυνατόν να φθαρεί το βύσμα τροφοδοσίας και να σας προκαλέσει τη δυσλειτουργία του φορητού σας υπολογιστή.

Περιγραφή προβλήματος:

Τα πιο συνηθισμένα συμπτώματα, που σηματοδοτούν ότι θα χρειαστεί η επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας, είναι τα εξής:

 • Όταν συνδέετε το laptop στο ρεύμα, προκειμένου να φορτίσει, αυτό κάνει διακοπές. Αν το βύσμα είναι κατεστραμμένο, δεν φορτίζει καθόλου.
 • Η τροφοδοσία ρεύματος δεν είναι σταθερή, αλλά κάνει διακοπές, με αποτέλεσμα να αναζητάτε συνεχώς την κατάλληλη γωνία ή θέση που θα διατηρεί τη σύνδεση του υπολογιστή με την τροφοδοσία ρεύματος.
 • Η φωτεινότητα της οθόνης μεταβάλλεται όταν μετακινείτε το φορτιστή ή το βύσμα τροφοδοσίας.
 • To λαμπάκι φόρτισης ανάβει και σβήνει αυθαίρετα.
 • Το laptop δεν ανάβει καν.

Διάγνωση βλάβης:

Το laptop σας χρειάζεται επισκευή βύσματος τροφοδοσίας (DC IN Jack), αφού αυτό έχει υποστεί φθορά που προκαλεί τα προβλήματα στην τροφοδοσία ρεύματος. Ενδεχομένως το βύσμα να έχει σπάσει ή λυγίσει υπερβολικά.
Επισκευή: Οι τεχνικοί της Microchip θα αναλάβουν την επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας laptop σας. Είναι μια επισκευή που είναι εφικτή, δεν είναι δηλαδή ανάγκη να παροπλίσετε τον υπολογιστή σας. Μάλιστα, αν είναι δυνατή η επισκευή του υπάρχοντος βύσματος, οι τεχνικοί μας θα την προτιμήσουν. Αν όχι, θα προχωρήσουν σε αντικατάστασή του με καινούργιο βύσμα, πάντα αφού σας ενημερώσουν.

Συμβουλή:

Προσέξτε πού θα απευθυνθείτε για τη βλάβη αυτή. Δυστυχώς δεν είναι απίθανη η περίπτωση να παραπληροφορηθείτε σχετικά με αυτήν – να σας ανακοινωθεί π.χ. ότι είναι κατεστραμμένη η μητρική κάρτα και είναι απαραίτητη η αγορά καινούργιου laptop.

Κόστος: Το κόστος για την επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας laptop θα καθοριστεί από το αν θα προβούμε σε αγορά καινούργιου ανταλλακτικού. Οι τεχνικοί μας θα ελέγξουν τον υπολογιστή σας και θα επικοινωνήσουν μαζί σας, για να αποφασίσετε ποια είναι η καλύτερη αντιμετώπιση του προβλήματος. Στη συνέχεια θα κάνουν μια εκτίμηση του κόστους.

Χρόνος επισκευής:

Ο χρόνος που απαιτείται για την επισκευή του βύσματος τροφοδοσίας laptop θα καθοριστεί από το αν θα χρειαστεί απλώς επισκευή ή αντικατάσταση του προβληματικού εξαρτήματος.

Εγγύηση:

Για τα ανταλλακτικά σας παρέχουμε εγγύηση κατασκευαστή από 1 - 3  έτη (ανάλογα το μοντέλο).

Last modified on Τετάρτη, 27 Αύγουστος 2014 14:54

Leave a comment