Εγκατάσταση Windows σε Laptop

Δευτέρα, 18 Αύγουστος 2014 03:00
Rate this item
(0 votes)

Η εγκατάσταση των Windows και η εύρεση των σωστών προγραμμάτων οδήγησης σε laptop μπορεί να είναι πραγματικά δύσκολη. Αν κατά την εγκατάσταση χρησιμοποιήσετε λάθος προγράμματα οδήγησης , κάποια εξαρτήματα του laptop σας μπορεί να μην λειτουργούν σωστά,να λειτουργούν βραδύτερα ή να μην λειτουργούν και καθόλου. Όταν κάνουμε την εγκατάσταση των Windows σιγουρευόμαστε ότι χρησιμοποιούμε τα πιο ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης που είναι διαθέσιμα για την συσκευή σας. Μπορούμε αν το επιθυμείτε να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας και να τα επανεγκαταστήσουμε στην καινούρια εγκατάσταση Windows. Επίσης μπορούμε να εγκαταστήσουμε όποιο άλλο λογισμικό έχετε την άδεια να χρησιμοποιείτε.

Η τεχνική υποστήριξη από τη Microchip περιλαμβάνει την εγκατάσταση στο φορητό σας υπολογιστή του λειτουργικού συστήματος των Windows. Η διαδικασία που ακολουθείται εδώ από τους τεχνικούς μας είναι η ακόλουθη:

 

Εγκατάσταση Windows

Φέρνετε το laptop σας στα γραφεία του Laptop-SOS και μας πληροφορείτε για την έκδοση των Windows (Windows 7, Windows Vista και Windows XP) που έχετε επιλέξει και πληρώσει. Εμείς θα προετοιμάσουμε το σκληρό δίσκο του laptop σας προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση του λειτουργικού συστήματος. Η εγκατάσταση Windows που θα κάνουν οι τεχνικοί μας θα λάβει υπόψη της τη χρήση και τις εργασίες που εκτελείτε στο laptop σας, αφού με τη σωστή διαμόρφωση των Windows αυτά θα γίνουν πιο πρακτικά και πιο λειτουργικά. Επιπλέον, θα εγκαταστήσουμε, αν θέλετε, στο laptop σας τους τελευταίους οδηγούς για την κάρτα ήχου, την κάρτα γραφικών σας κ.λπ. Οι τελευταίες ενημερώσεις των Windows θα συμπεριληφθούν επίσης στις εργασίες εγκατάστασης του λειτουργικού συστήματός σας.

 

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας (Back up)

Σε περίπτωση που διαθέτετε ήδη λειτουργικό Windows και δεν χρειάζεστε εγκατάσταση Windows, αλλά επιθυμείτε μόνο την αναβάθμισή τους, οι τεχνικοί της Microchip θα αναλάβουν τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας των δεδομένων σας ή αλλιώς το back up των δεδομένων σας. Με τον τρόπο αυτό δεν θα κινδυνεύσουν να χαθούν όταν οι τεχνικοί μας πραγματοποιήσουν το αναγκαίο φορμάτ που θα προηγηθεί πριν από την αναβάθμιση των Windows, πριν δηλαδή εγκαταστήσουν τη νέα έκδοσή τους. Στη συνέχεια θα επιστραφούν τα αρχεία σας στο αναβαθμισμένο laptop σας και θα εγκατασταθούν οι ανάλογοι οδηγοί.

 

Εγκατάσταση Microsoft Office/OpenOffice

Όταν έχουμε πια ολοκληρώσει την εγκατάσταση των Windows, είναι δυνατή η εγκατάσταση και του Microsoft Office που έχετε πληρώσει ή του OpenOffice που μπορούμε να κατεβάσουμε από το Ίντερνετ δωρεάν, προκειμένου να αποκτήσετε τις εφαρμογές που θα διευκολύνουν τη χρήση του λειτουργικού σας: τα Microsoft Word, Microsoft PowerPoint και Microsoft Excel.

Last modified on Τετάρτη, 27 Αύγουστος 2014 15:03

Leave a comment