Η MICROCHIP ΕΥΒΟΪΚΗ Ε.Π.Ε. είναι σήμερα η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ στην ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ με πολύχρονη εμπειρία στην ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ στην ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΗΣΗ στην ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ και στην ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΡΑΦΕΙΟΥ.

Η MICROCHIP διαθέτει αυτή τη στιγμή ένα όμιλο εταιριών και 5 (ΠΕΝΤΕ ) καταστημάτων πληροφορικής και τεχνολογιών.

· Στην ΧΑΛΚΙΔΑ το κεντρικό κατάστημα της MICROCHIP το οποίο πλέον έχει μεταφερθεί στο ιδιόκτητο κτίριο 400 τ.μ. στην οδό ΑΓΓΕΛΗ ΓΟΒΙΟΥ 8 όπου διαθέτει ένα πλήρες οργανωμένο σύστημα πώλησης και υποστήριξης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και OFFICE AUTOMATION με χιλιάδες διαθέσιμα είδη πληροφορικής και νέας τεχνολογίας διαθέτοντας ένα άριστα οργανωμένο τμήμα πώλησης με ειδικά εκπαιδευμένους πωλητές Η/Υ, και άριστη εξυπηρέτηση από το έμπειρο και πολυπληθές προσωπικό του.

· Επίσης στην ίδια διεύθυνση σε διαφορετικό χώρο λειτουργεί πλήρως οργανωμένο τμήμα SERVICE της εταιρίας , στελεχωμένο με πολύπειρους τεχνικούς , το οποίο και αποτελεί το μοναδικό οργανωμένο ΤΜΗΜΑ SERVICE στην ΧΑΛΚΙΔΑ, πιστοποιημένο με ISO 9001.

Στην οδό ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 38 λειτουργεί η MICROCHIP TELECOM κατάστημα λιανικής το οποίο δραστηριοποιείται στις τηλεπικοινωνίες γενικότερα , (κινητή και σταθερή τηλεφωνία) αλλά και στις νέες τεχνολογίες της πληροφορικής και της ψηφιακής τεχνολογίας.

· Στην οδό ΑΓΓΕΛΗ ΓΟΒΙΟΥ 19 στην ΧΑΛΚΙΔΑ λειτουργεί το 1ο INTERNET CAFE του ομίλου MICROCHIP τοMICROCHIP NET CAFE στο οποίο υπάρχουν 80 Η/Υ σε έναν τεράστιο χώρο 150 τ.μ. στο κεντρικότερο σημείο της πόλης , όπου προσφέρονται υπηρεσίες INTERNET αλλά και GAMING στους χρήστες , Το MICROCHIP NET CAFE  είναι ιδανικό για επαγγελματίες , αλλά και για χρήστες gaming και internet.

· Στην οδό Κριεζή και Αβάντων στην ΧΑΛΚΙΔΑ υπάρχει το 2o INTERNET CAFÉ του ομίλου MICROCHIP το CHIP NET CAFÉ στο οποίο υπάρχουν 40 Η/Υ σε έναν χώρο 120 τ.μ. όπου και εκεί προσφέρονται υπηρεσίες INTERNET αλλά και GAMING στους χρήστες .

· Επίσης Η MICROCHIP δραστηριοποιείται εδώ και πολλά χρόνια και στον χώρο της εκπαίδευσης , παρουσιάζοντας μια διαφορετική πρωτοποριακή πρόταση στον χώρο της εκπαίδευσης , με την MICROCHIP ACADEMY στην οδό ΙΟΥΣΤΙΝΙΑΝΟΥ & ΒΑΡΑΤΑΣΗ 25 στην ΧΑΛΚΙΔΑ , όπου υπάρχουν 4 αίθουσες εργαστηρίων Ηλεκτρονικών Υπολογιστών στις οποίες λειτουργούν ταχύρρυθμα και ετήσια τμήματα εκπαίδευσης στην Πληροφορική , με όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις, ( ECDL , ACTA κλπ)

20 ΧΡΟΝΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΟΥΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ !!!

Η εταιρία MICROCHIP ΕΥΒΟΪΚΗ ΕΠΕ. ιδρύθηκε το 1999, αλλά η προϋπηρεσία της προέρχεται 8 χρόνια πριν -από το 1991- όπου και ιδρύθηκε η εταιρία Πληροφορική Χαλκίδας. Υπεύθυνος εταιρίας τότε και τώρα είναι ο κ.ΚΟΛΤΣΙΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ (Οικονομολόγος – Απόφοιτος Α.Ε.Ι-Πανεπιστήμιο Μακεδονίας )

· Τα αρχικά αντικείμενα της εταιρείας Πληροφορική Χαλκίδας ήταν η απλή εμπορία ηλεκτρονικών υπολογιστών και η παραγωγή προγραμμάτων Η/Υ για εμπορικά αλλά και οικονομικά θέματα, προγράμματα Management, Μάρκετινγκ, και πλήθος άλλων εξειδικευμένων εφαρμογών.

· Το 1994 η εταιρία διευρύνεται και πλαισιώνεται και από άλλους επιστημονικούς συνεργάτες οι οποίοι σαν έμπειροι επιστήμονες δημιουργούν ένα ζωντανό πυρήνα μια δυναμική παρουσία στον χώρο της πληροφορικής, με άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

· To 1999 η εταιρία ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ ΧΑΛΚΙΔΑΣ σε συνεργασία με τον ΤΟΤΕ μεγαλύτερο όμιλο πληροφορικής τηνMICROCHIP GROUP ιδρύει στην ΧΑΛΚΙΔΑ και στην οδό Κώτσου 23 , την MICROCHIP ΕΥΒΟΪΚΗ Ε.Π.Ε. η οποία δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής με τον πλέον δυναμικό τρόπο.

· Από το 2002 και μετά που η αλυσίδα της MICROCHIP διαλύθηκε και έκλεισαν τα 33 καταστήματά της σε όλη την ΕΛΛΑΔΑ η MICROCHIP EYBOIKH όχι μόνο κατάφερε να επιβιώσει αλλά ΔΙΑΤΗΡΗΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ και συνέχισε δυναμικά και μάλιστα επεκτάθηκε στον χώρο της πληροφορικής καταλαμβάνοντας σήμερα το μεγαλύτερο μερίδιο της αγοράς στην ευρύτερη περιοχή της ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

· Οι δυναμικοί σύγχρονοι, και καταξιωμένοι λοιπόν αυτοί άνθρωποι που στελεχώνουν τη εταιρεία MICROCHIP ΕΥΒΟΪΚΗ Ε.Π.Ε. έχοντας επιστημονική κατάρτιση και εμπειρία , μέθοδο και επαγγελματισμό ήταν και είναι πάντα πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν και να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών. Μάλιστα η εταιρία , έχει δείξει την απαραίτητη εμπιστοσύνη σε όλα αυτά τα στελέχη , και για αυτό το λόγο τα περισσότερα από αυτά , παραμένουν μετά από τόσα χρόνια στο ανθρώπινο δυναμικό της MICROCHIP.

 ΣΤΟΧΟΣ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ

· Στόχος είναι να καθιερώσει μια συνεργασία που δεν θα περιορίζεται μόνο στα πλαίσια της διαδικασίας της πώλησης, αλλά και στην δημιουργία μιας μακρόχρονη σχέσης με τον πελάτη, εμπλουτισμένη με εχεμύθεια, σεβασμό και αξιοπιστία επιτυγχάνοντας έτσι την άρτια οργάνωση του, και την παροχή διαρκούς και πλήρους υποστήριξης του. Αυτό άλλωστε σημαίνει και επαγγελματική δεοντολογία, που μαζί με την ποιότητα τη σωστή και προσεκτική δουλειά, αποτελούν φιλοσοφία της εταιρίας MICROCHIP ΕΥΒΟΪΚΗ Ε.Π.Ε.

· Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι συγκεκριμένο και ουσιαστικό:
Οι χιλιάδες πελάτες της MICROCHIP ΕΥΒΟΪΚΗ Ε.Π.Ε. αυξάνονται ραγδαία, και μάλιστα σε πανελλήνια κλίμακα , φτάνοντας ήδη τις δεκάδες χιλιάδες , αποδεικνύοντας έτσι με τον πιο κατάλληλο τρόπο, την ανωτερότητα και την μοναδικότητα της εταιρείας, στον ευαίσθητο χώρο της πληροφορικής. Ειδικά τα τελευταία χρόνια , μέσα από τις πολύ δύσκολες οικονομικές συνθήκες , της αγοράς , η MICROCHIP έχει καταφέρει όχι απλά να επιβιώσει , αλλά και με σταθερά βήματα ανάπτυξης , να καθιερώσει ένα ΜΟΝΤΕΛΟ δουλειάς , με αποκλειστικό γνώμονα την υπευθυνότητα και την αποτελεσματικότητα , συνδυασμένα με την απόλυτη ποιότητα στις τεχνικές υπηρεσίες και στις υπηρεσίες πώλησης , αλλά και στην προσαρμογή με τις πιο φτηνές τιμές της αγοράς στα προϊόντα της.

Στην έκθεσή μας στην οδό Αγγελή Γοβιού 8 σε έναν μεγάλο και πολύ ωραία διαμορφωμένο χώρο , διαθέτει όλα τα σύγχρονα προϊόντα του χώρου, υποστηριζόμενη από καταρτισμένους υπαλλήλους. Το τμήμα εμπορίας μπορεί να εξυπηρετήσει ταυτόχρονα και αποτελεσματικά όλους τους πελάτες και σε επίπεδο λιανικής και σε επίπεδο χονδρικής. Υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα σε περισσότερα από τα 8.000 και πλέον είδη πληροφορικής και νέων τεχνολογιών , τα οποία εμπορεύεται η εταιρία.

Επίσης όσον αφορά την ΜΗΧΑΝΟΡΓΑΝΩΣΗ η εταιρεία MICROCHIP ΕΥΒΟΪΚΗ Ε.Π.Ε. έχει την δυνατότητα να οργανώσει μηχανογραφικά επιχειρήσεις ανεξάρτητου μορφής, δυναμικότητας και μεγέθους με συστήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, εγκαθιστώντας όλες τις απαραίτητες δομημένες καλωδιώσεις κλπ.

MICROCHIP εμπορεύεται σε συστήματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών όπως επίσης και σε όλα τα είδη οργάνωσης γραφείου, τις περισσότερο αξιόπιστες εταιρείες της αγοράς, έχει την δυνατότητα να προμηθεύσει τους πελάτες της με όλα τα μέσα οργάνωσης γραφείου όπως: FAX, ΦΩΤΟΤΥΠΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ, ΤΗΛΕΦΩΝΑ / ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ κτλ. Άλλωστε στον τομέα του OFFICE AUTOMATION είναι και αποκλειστικός αντιπρόσωπος της XEROX στον νομό ΕΥΒΟΙΑΣ.

AFTER SALES

Μετά την εγκατάσταση των συστημάτων και των μηχανημάτων η εταιρεία MICROCHIP ΕΥΒΟΪΚΗ Ε.Π.Ε. συνεχίζει μια τέλεια τεχνική υποστήριξη / συντήρηση των μηχανημάτων τόσο μέσα στα χρονικά περιθώρια της συντήρησης αλλά και μετά το τέλος αυτής.

Εγγύηση για αυτό αποτελεί το άριστα οργανωμένο τμήμα SERVICE της Εταιρείας που απαρτίζεται από έμπειρους τεχνικούς.

Το τμήμα του SERVICE της MICROCHIP παρέχει και ,

- SUPPORT PLUS στην έδρα του πελάτη

- Συμβόλαια υποστήριξης και συντήρησης σε εταιρίες